Älä jaa tai myy tietojani

Kuten tietosuojakäytännössämme kuvataan, keräämme henkilökohtaisia tietoja vuorovaikutuksestasi kanssamme ja verkkosivustomme kanssa, mukaan lukien evästeiden ja vastaavien teknologioiden avulla. Saatamme myös jakaa näitä henkilötietoja kolmansille osapuolille, mukaan lukien mainoskumppanit. Teemme tämän näyttääksemme sinulle mainoksia muilla verkkosivustoilla, jotka ovat kiinnostuksiesi kannalta relevantimpia, sekä muihin tietosuojakäytäntöömme kuvattuihin tarkoituksiin.

Henkilötietojen jakaminen kohdennettua mainontaa varten perustuen vuorovaikutukseesi eri verkkosivustoilla saatetaan tulkita "myynniksi", "jakamiseksi" tai "kohdennetuksi mainonnaksi" tietyissä tietosuojalaeissa esimerkiksi joissakin Yhdysvaltain osavaltioissa. Riippuen asuinpaikastasi, sinulla saattaa olla oikeus kieltäytyä näistä toiminnoista. Jos haluat käyttää tätä kieltäytymisoikeutta, seuraa alla olevia ohjeita.

Jos vierailet verkkosivustollamme, jossa on Global Privacy Control -kieltäytymisasetuksen signaali käytössä, riippuen sijainnistasi, käsittelemme tätä pyyntönä kieltäytyä toiminnasta, jota voidaan pitää vierailijatietojen "myyntinä" tai "jakamisena" tai muista käyttötarkoituksista, jotka voidaan katsoa kohdennetuksi mainonnaksi laitteelle ja selaimelle, jota käytit verkkosivustomme vierailuun.