Yrityksille

Kaipaatko ideoita henkilöstön muistamiseen tai liikelahjoiksi. Vai etsitkö tuotteita ravintolan tai toimiston sisustamiseen? Vahvuutemme on lämminhenkinen palvelu, mahdollisuus vahvaan räätälöintiin, ja luovat ideat joka tilanteeseen. On ilo antaa lahjaksi kotimainen, laadukas tuote.

CIHU-keramiikalla on Avainlippu-tunnus ja tuotteilla Design from Finland -tunnus.

HoReCa

CIHU DESIGN-suunnittelustudion tavoitteena on luoda ainutlaatuisia ja räätälöityjä malleja, jotka täydentävät ja korostavat ruokailukokemusta erottuvilla ja pitkäikäisillä astioilla. 

Palvelemme teitä ilolla uuden ilmeen suunnittelussa niin sisustuksen kuin astioiden saralla. Suunnittelemme ja valmistamme astioiden lisäksi seiniä, valaisimia, lyhtyjä, ruukkuja ja muuta mieltä ja ilmettä piristävää ja ajan kestävää tuotetta. 

Tuotteet valmistetaan Helsingin Konalan studiolla. Kaikki astiat ovat astianpesukoneen ja pakastuksen sekä sähkö-, leivin- ja mikroaaltouunin kestäviä. 

Ammattitaitoisella ruuanlaitto taustalla tarjoamme syvempää ymmärrystä ja vaihtoehtoista lähellä tuotettua prosessia teollisuuden sijaan. Autamme kokkeja esittämään luomuksiaan ainutlaatuisissa astioissa, jotka korostavat ja rikastuttavat ruokailukokemusta.

Arvostamme ennen kaikkea aitoutta ja omistautumista suomalaiseen suunnitteluun ja käsityötaitoon.

Suuremmat tilaukset tehdään tilaustyönä 3 vaiheessa:
1) Ota yhteyttä ja valitse haluamasi väri tai voimme kustomoida juuri sinulle sopivan värin. (Tilaus kustomoidulla värillä vaatii enemmän aikaa)
2) Teemme tuotteet ja sovimme aikataulusta (riippuen tilauksen koosta)
3) Toimitamme Tuotteet